Royal Caribbean International

Royal Caribbean terrace

Royal Caribbean International profileert zich al 50 jaar als een trendsetter in de cruise-industrie

Ze verlegt de grenzen van de verbeelding en overtreft met elke nieuwe scheepsklasse de verwachtingen van de reizigers. Zo was Royal Caribbean de eerste rederij om een klimmuur, ijspiste, minigolf, surfsimulator, glijbaan die tien dekken naar beneden duikt, botsauto’s, ziplines en bars met robot-obers te introduceren op haar cruiseschepen. Kortom, gasten beleven aan boord van de schepen het ultieme cruise-avontuur.

Met de Oasis-klasse (Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Harmony of the Seas en Symphony of the Seas) beschikt Royal Caribbean over de grootste cruiseschepen in de wereld. Deze drijvende familieresorts zijn opgebouwd rond zeven baanbrekende omgevingen. U vindt er onder meer de Boardwalk met AquaTheater en paardenmolen, Central Park met meer dan 12.000 struiken, planten en bloemen en de Sportzone met vier zwembaden, sportveld, surfsimulatoren en een zipline. Royal Caribbean is ook de enige rederij die onder licentie volledige Broadwayshows presenteert zoals Mamma Mia, Cats, Saturday Night Fever, Hairspray en We Will Rock You.

Quantum-klasse, de nieuwste schepen

Op de schepen van de Quantum-klasse (Quantum of the Seas, Anthem of the Seas, Ovation of the Seas en Spectrum of the Seas) kan u onder meer skydiven, met botsauto’s rijden of in een glazen capsule tot 90 meter boven de zeespiegel opstijgen. De schepen van de Quantum-klasse waren bij hun lancering in 2015 ook de eerste ‘smartschepen’. U kan er supersnel surfen, drankjes laten bereiden door robots, excursies bestellen via een tablet of smartphone, de deur van de kajuit openen en aankopen doen met een WOW-bandje voorzien van een radio frequency identification-tag.

Caraïben hoog in het vaandel

Royal Caribbean draagt het Caraïbisch gebied hoog in het vaandel, maar bezoekt wel degelijk alle werelddelen. In de zomer ligt de klemtoon uiteraard op Europa waar acht schepen u zowel historische schatten als minder bekende plekjes laten ontdekken. Royal Caribbean International beschikt over 24 schepen, met nog eens zes vaartuigen in aanbouw die de volgende jaren in de vaart komen. Op de tekentafels wordt alvast druk gewerkt aan de schepen van de Icon Class die vanaf 2022 in de vaart komen.

Onze promoties

 

Middellandse Zee

Oasis of the Seas

Westelijke Middellande Zee

22 september 2024 7 nachten
vanaf 1.058 p.p.
meer info >

Middellandse Zee

Oasis of the Seas

Nazomeren in de Middellandse Zee

1 september 2024 7 nachten
vanaf 1.085 p.p.
meer info >

Middellandse Zee

Oasis of the Seas

Zomers genieten in de Middellandse Zee

25 augustus 2024 7 nachten
vanaf 1.200 p.p.
meer info >