Riviera River Cruises

Riviera River Cruises: Douro Elegance

Riviera zet de passagiers op de eerste plaats en mocht de voorbije vijf jaar meer dan 100.000 gasten ontvangen op haar riviercruises.

Riviera River Cruises is de meest vooraanstaande riviercruiserederij die opereert vanuit het Verenigd Koninkrijk. De maatschappij is bekend voor haar hoog aangeschreven en geprezen dienstverlening, haar schepen met ruime kajuiten en suites, haar ontspannen sfeer, haar gastronomische keuken en haar boeiende excursies. Riviera zet de passagiers op de eerste plaats en mocht de voorbije vijf jaar meer dan 100.000 gasten ontvangen op haar riviercruises.

Riviera Travel werd in 1984 opgericht en vaart met een vloot van 18 gecharterde schepen van de Zwitserse rederij Scylla. Ze biedt riviercruises aan in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Portugal, Spanje, de Benelux en Zwitserland. U vindt haar vier- en vijfsterrenschepen onder meer op de Donau, Douro, de Nederlandse en Belgische waterwegen, de Main, Moezel, Rijn, Rhone en Seine. De prijs van de cruise omvat alle maaltijden, excursies met lokale gidsen en wifi.

Onze promoties