Celebrity Cruises

Hedendaagse, designvolle schepen met stijlvolle kajuiten en suites

Celebrity Cruises laat zich voor het ontwerp en de inrichting van haar schepen inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat zijn hedendaagse, designvolle schepen met stijlvolle kajuiten en suites, een wereldwijd en kunstzinnig geïnspireerde keuken en stijlvolle restaurants voorzien van de grootste wijncollecties op zee. Wij noemen het ‘Modern Luxury’.

Vakantiegangers die op zoek zijn naar de allerbeste Modern Luxury-vakantie, genieten van de ‘Suite Class’. Alle suitegasten kunnen ontbijten, lunchen en dineren in een afzonderlijk restaurant en beschikken over een private vip-lounge met conciërge, hapjes en drankjes. In navolging van de Celebrity Edge worden alle schepen tegen 2023 bovendien uitgerust met een suite-zonnedek. Wie de Penthouse, Royal en Reflection Suite boekt, kan bovendien in alle specialiteitenrestaurants dineren, onbeperkt internet gebruiken en een dagelijks aangevulde minibar met water, frisdranken en bieren ontdekken.

Celebrity Edge, de nieuwe scheepsklasse

Met Celebrity Edge lanceerde Celebrity Cruises eind 2018 een nieuwe scheepsklasse die opvalt door haar unieke vormgeving en innovatieve buiten- en binnenruimten die de gasten dichter bij de zee brengen. Dat gebeurt onder meer met balkonhutten die de volledige woonruimte met een druk op de knop omtoveren tot een openluchtveranda, nieuwe types van luxueuze suites met het Magic Carpet, een platform aan stuurboordzijde dat op meerdere niveaus dienst doet als tenderstation, een lounge en een restaurant. In het voorjaar van 2020 volgt de Celebrity Apex. Beide schepen varen tijdens het zomerseizoen in Europa. In 2021, 2022 en 2024 volgen nog drie zusterschepen.

Celebrity Cruises bezoekt alle werelddelen

De schepen van Celebrity Cruises bezoeken alle werelddelen. In de zomer stelt de rederij vooral Europa en Alaska voor. Tijdens het winterseizoen vindt u de schepen in de Caraïben, Zuid-Amerika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Celebrity Cruises heeft als enige grote rederij ook vier yachts, voor 16 tot 100 gasten, die het hele jaar rond in de Galaposeilanden varen. In juni 2019 introduceerde de rederij in dit archipel de Celebrity Flora. Het luxueuze yacht is speciaal voor de Galapagos gebouwd met extra aandacht voor het milieu. Het kan 100 passagiers ontvangen en… verwennen.

Onze promoties

 

Middellandse Zee

Celebrity Constellation

Middellandse en Adriatische Zee

5 augustus 2024 11 nachten
vanaf 1.096 p.p.
meer info >

Middellandse Zee

Celebrity Equinox

Franse en Italiaanse rivièra

5 september 2024 9 nachten
vanaf 1.193 p.p.
meer info >

Middellandse Zee

Celebrity Ascent

Van Barcelona naar Rome

17 augustus 2024 7 nachten
vanaf 1.428 p.p.
meer info >