Azamara

Azamara Club Cruises Quest

Azamara is een bestemmingsspecialist

De rederij richt zich met haar boetiekschepen op de kritische reiziger die op zoek is naar exotische bestemmingen en fascinerende steden. Door hun beperkte afmetingen kunnen de schepen bovendien de platgetreden paden verlaten en de vakantiegangers regelmatig verborgen pareltjes laten ontdekken tijdens hun cruise. Met zorgvuldig uitgekozen landexcursies en (vrijblijvende) inleidende lezingen aan boord, late vertrekken en overnachtingen aan de kade haalt Azamara het beste uit elke bestemming die haar elegante schepen aanlopen. ‘Venture Beyond the Sea’ is bij Azamara allesbehalve een loze slogan.

Wie de bestemmingen nóg grondiger wil bezoeken, kan vóór of ná de cruise een meerdaags landpakket toevoegen. De drie boetiekschepen stellen maar liefst 1.700 landprogramma’s voor. Die vullen de cruises aan en brengen de reizigers nog dichter bij het hart van de bestemmingen. De rederij speelt met haar vaarschema’s ook in op grote evenementen en lanceerde in 2019 de ‘Country-Intensive Voyages’ waarbij het schip bijna alle aanloophavens in een bepaald land of regio zal bezoeken.

Unieke cruise-ervaring

De 694 meereizende gasten van de Azamara Quest, de Azamara Journey en de Azamara Pursuit mogen zich verwachten aan een unieke cruise-ervaring en een persoonlijke service. Met de toevoeging van een derde schip medio 2018 kon de maatschappij haar portfolio met 50 procent uitbreiden en nog méér regio’s in de wereld bezoeken. Nieuwe bestemmingen zijn onder meer Alaska, de Stille Oceaan en Zuid-Afrika.

Unieke formules

Azamara stelt een formule voor waarbij de fooien, boetiekwijnen, een selectie sterkedrank, internationale bieren, frisdranken, koffie en thee zijn inbegrepen. Gasten die in de suites verblijven, kunnen daarnaast gratis dineren in de specialiteitenrestaurants. Op elke afvaart biedt de rederij bovendien een AzAmazing Evening aan, een speciaal landevenement op een unieke locatie. Op het programma staan onder meer klassieke concerten, bezoeken aan wijnhuizen, typische volksfeesten en balletavonden.

Unieke bestemmingen

In de zomer varen de Azamara-schepen in Europa en sinds 2019 ook in Alaska. Tijdens het winterseizoen staan Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, het Caraïbisch gebied, de Amerikaanse westkust, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten op het vaarschema.

Onze promoties

 

Griekse eilanden

Azamara Pursuit

Griekse eilanden

24 april 2023 8 nachten
vanaf 1.690 p.p.
meer info >

Cruise rond Italië

Azamara Journey

Middellande Zee

22 april 2023 7 nachten
vanaf 1.334 p.p.
meer info >

Middellandse Zee

Azamara Onward

Doorkruis de Middellandse Zee

17 juni 2023 11 nachten
vanaf 2.030 p.p.
meer info >

Laatste nieuws

 

Azamara-programma 2022/2023 met meer Country-Intensive Voyages dan ooit tevoren

Bestemmingsspecialist Azamara kondigt de reisroutes voor 2022 en het eerste kwartaal van 2023 aan. De boetiekrederij van de Royal Caribbean Group lanceert meer dan 80 nieuwe cruises met meer dan… meer info

Gratis annuleren tot 48 uur voor vertrek

We hebben onze annuleringsvoorwaarden voor Azamara, Celebrity Cruises en Royal Caribbean International aangepast. ‘Cruise with Confidence’ geldt voor de afvaarten tot en met 31 juli 2020 en wil de zorgen van… meer info

Royal Caribbean Cruises stelt 1.400 duurzame excursies voor

Royal Caribbean Cruises Ltd stelt 1.400 duurzame landexcursies voor van het Caraïbisch gebied tot de Middellandse Zee en daarbuiten. Gasten aan boord van de schepen van Royal Caribbean International, Celebrity… meer info