Azamara

Azamara Club Cruises Quest

Azamara is een bestemmingsspecialist

De rederij richt zich met haar boetiekschepen op de kritische reiziger die op zoek is naar exotische bestemmingen en fascinerende steden. Door hun beperkte afmetingen kunnen de schepen bovendien de platgetreden paden verlaten en de vakantiegangers regelmatig verborgen pareltjes laten ontdekken tijdens hun cruise. Met zorgvuldig uitgekozen landexcursies en (vrijblijvende) inleidende lezingen aan boord, late vertrekken en overnachtingen aan de kade haalt Azamara het beste uit elke bestemming die haar elegante schepen aanlopen. ‘Venture Beyond the Sea’ is bij Azamara allesbehalve een loze slogan.

Wie de bestemmingen nóg grondiger wil bezoeken, kan vóór of ná de cruise een meerdaags landpakket toevoegen. De drie boetiekschepen stellen maar liefst 1.700 landprogramma’s voor. Die vullen de cruises aan en brengen de reizigers nog dichter bij het hart van de bestemmingen. De rederij speelt met haar vaarschema’s ook in op grote evenementen en lanceerde in 2019 de ‘Country-Intensive Voyages’ waarbij het schip bijna alle aanloophavens in een bepaald land of regio zal bezoeken.

Unieke cruise-ervaring

De 694 meereizende gasten van de Azamara Quest, de Azamara Journey en de Azamara Pursuit mogen zich verwachten aan een unieke cruise-ervaring en een persoonlijke service. Met de toevoeging van een derde schip medio 2018 kon de maatschappij haar portfolio met 50 procent uitbreiden en nog méér regio’s in de wereld bezoeken. Nieuwe bestemmingen zijn onder meer Alaska, de Stille Oceaan en Zuid-Afrika.

Unieke formules

Azamara stelt een formule voor waarbij de fooien, boetiekwijnen, een selectie sterkedrank, internationale bieren, frisdranken, koffie en thee zijn inbegrepen. Gasten die in de suites verblijven, kunnen daarnaast gratis dineren in de specialiteitenrestaurants. Op elke afvaart biedt de rederij bovendien een AzAmazing Evening aan, een speciaal landevenement op een unieke locatie. Op het programma staan onder meer klassieke concerten, bezoeken aan wijnhuizen, typische volksfeesten en balletavonden.

Unieke bestemmingen

In de zomer varen de Azamara-schepen in Europa en sinds 2019 ook in Alaska. Tijdens het winterseizoen staan Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, het Caraïbisch gebied, de Amerikaanse westkust, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten op het vaarschema.

Onze promoties

 

Caraïben

Azamara Journey

Panamakanaal

13 december 2024 9 nachten
vanaf 1.970 p.p.
meer info >

Caraïben

Azamara Journey

Oostelijke Caraïben

20 november 2024 13 nachten
vanaf 2.909 p.p.
meer info >

Caraïben

Azamara Journey

Oostelijke Caraïben

8 november 2024 12 nachten
vanaf 2.685 p.p.
meer info >

Laatste nieuws

 

Azamara publiceert routes 2025 met terugkeer naar Canada

Azamara, de luxe cruiserederij en leider in Destination Immersion-ervaringen, heeft 73 reisroutes vrijgegeven voor 2025, waaronder twee gloednieuwe reizen die Canada voor het eerst sinds 2017 bezoeken. Samen met deze… meer info

Azamara en PerryGolf brengen golfliefhebbers naar de 151st Open in Royal Liverpool

Azamara, leider in Destination Immersion-ervaringen, verwelkomt reizigers binnenkort aan boord van de bijna uitverkochte 2023 British Isles Golf Cruise om de 151st Open in Royal Liverpool bij te wonen. In… meer info

Azamara-programma 2022/2023 met meer Country-Intensive Voyages dan ooit tevoren

Bestemmingsspecialist Azamara kondigt de reisroutes voor 2022 en het eerste kwartaal van 2023 aan. De boetiekrederij van de Royal Caribbean Group lanceert meer dan 80 nieuwe cruises met meer dan… meer info