Scroll voor meer
 

Contacteer ons

Gebruik dit formulier om ons te contacteren, brochures te bestellen of een offerte aan te vragen.

Hoe gaat U te werk?
 • Vul onder stap 1 uw contactgegevens in.
 • Vul stap 2 in indien U ons een vraag wenst te stellen of een opmerking wenst door te geven.
 • Vul stap 3 in indien U onze brochures via de post wenst te ontvangen.
 • Vul stap 4 in indien U een offerte voor een cruise wil ontvangen.

 • Klik tot stot onderaan op de knop verzenden. Wij contacteren U vervolgens zo spoedig mogelijk.

  Stap 1

  Uw contactgegevens

  Stap 2

  Heeft u een vraag of een opmerking? Vul in dit geval het tekstvlak hieronder in.
  Stap 3

  Wil u graag onze brochure(s) ontvangen. Gelieve deze dan hieronder aan te duiden.


  Kies minstens 1 brochure
  Brochure Royal Caribbean
  Brochure Celebrity Cruises
  Brochure Azamara Club Cruises


  Stap 4

  Wil u graag een offerte ontvangen. Vul hieronder de nodige gegevens in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.


   

  aanbiedingen

  Gepost op 1 januari 1970

  Nieuws

  26
  maa

  Royal Caribbean verwelkomt Symphony of the Seas

  Gepost op 26 maart 2018

  De STX-werf in Saint-Nazaire heeft Symphony of the Seas opgeleverd. Dat gebeurde met de traditionele vlagceremonie waarmee het schip officieel werd overgedragen van de Franse scheepswerf aan Royal Caribbean International. 4.700 arbeiders en bemanningsleden waren 36 maanden in de weer met één doel voor ogen: het ultieme familie-avontuur af te leveren.

  Symphony of the Seas is het nieuwste voorbeeld van hoe onze mensen de grenzen van de innovatie met elk schip verleggen”, stelde Richard Fain, voorzitter en CEO van Royal Caribbean Cruises Ltd op de plechtigheid. “De Oasis-klasse is steeds een trendsetter geweest. Met elk nieuw zusterschip heeft het team het ontwerp verder ontwikkeld en verder gebouwd op het succes om nog meer ongelofelijke gezinsavonturen aan te bieden.”

  Michael Bayley, CEO van Royal Caribbean International: “Het is een trots en opwindend moment om een nieuw lid van onze familie te mogen verwelkomen. Dankzij de enorme inzet van de bemanningsleden en partners bij STX France zijn we vandaag klaar om in te schepen voor een nieuw en grenzeloos avontuur. Symphony of the Seas tilt de gezinsvakanties naar een nieuw niveau. Dit schip is de perfecte mix van de meest succesvolle voorzieningen waarvan onze passagiers houden en een reeks nieuwe restaurants, activiteiten en ongeëvenaard entertainment zorgvuldig ontworpen op basis van de voorkeuren van onze gasten.”

  Het 25ste schip van de Royal Caribbean-vloot meet 228.081 brutoton en is 72 meter breed en 362 meter lang. Symphony of the Seas biedt in een dubbele bezetting plaats aan 5.518 gasten verdeeld over 2.759 kajuiten en suites. Het cruiseschip telt onder meer 28 balkonhutten meer dan Harmony of the Seas die in 2016 de vloot vervoegde. Met zeven onderscheiden omgevingen, de langste glijbaan op zee en eindeloze avonturen voor gasten van alle leeftijden vinden gezinnen om elke hoek nieuwe verrassingen.

  Nieuw voor Symphony of the Seas zijn onder meer het visrestaurant Hooked Seafood, de Playmakers Sports Bar & Arcade, het Mexicaanse El Loco Fresh en de snoep- en ijsshop Sugar Beach. Nieuwe activiteiten zijn de laser tag game Battle for Planet Z en de ontsnapkamer Escape the Rubicon. De accommodatie werd uitgebreid met de Ultimate Family Suite met butlerservice en 125m² aan voorzieningen en thrills voor de hele familie.

  Symphony of the Seas vaart vanuit Saint-Nazaire naar Barcelona waar ze op zaterdag 31 maart haar eerste betalende klanten verwelkomt op een previewcruise van vijf nachten richting Napels en Civitavecchia (Rome). Op zaterdag 7 april vat ’s werelds grootste cruiseschip zijn weekcruises aan tussen Barcelona, Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia (Firenze/Pisa), Civitavecchia (Rome) en Napels. Inschepen kan in Barcelona en tijdens het hoogseizoen ook in Civitavecchia (Rome). Eind oktober steekt Symphony of the Seas de Atlantische Oceaan over richting Miami en zal vanuit Zuid-Florida afwisselend de Oostelijke en Westelijke Caraïben doorkruisen.

  Wie zijn wij?

   

  Cruise Connection kan terugblikken op een jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van de cruisesector. Deze referenties lagen aan de basis van de beslissing van Royal Caribbean International om het bedrijf in 1972 aan te duiden als International Representative. In 1998 kwam daar de vertegenwoordiging van Celebrity Cruises bij en in 2007 van Azamara Cruises. De drie brands maken deel uit van Royal Caribbean Cruises Ltd, de tweede grootste cruiserederij in de wereld met hoofdzetel in Miami. RCCL beschikt over een vloot van 42 schepen met nog eens 8 vaartuigen in bestelling of aanbouw. Dit brengt de totale capaciteit tegen 2018 op 130.900 bedden.
  Als International Representative of generaal verkoopagent vertegenwoordigt Cruise Connection vandaag Royal Caribbean International, Celebrity Cruises en Azamara Club Cruises in België en het Groothertogdom Luxemburg. Zij verzorgt de sales- en marketingactiviteiten, staat in voor de logistieke afhandeling van alle reserveringen in de Belux en rapporteert rechtstreeks aan de rederij. In die zin is Cruise Connection de ‘brug’ tussen de rederij enerzijds en de reisagenten, gespecialiseerde (cruise)touroperators en klanten in de Belux anderzijds. Dit verzekert u van een professioneel aanspreekpunt waar u terecht kan met alle vragen.

   

  Reiskantoren

   

  Heel wat reisbemiddelaars in België en het Groothertogdom Luxemburg hebben de voorbije jaren tijd en energie gestopt in cruiseopleidingen, het onderhouden van de contacten met Cruise Connection en het bezoeken van en het reizen met onze cruiseschepen. Zij weten waarin de diverse rederijen zich van elkaar onderscheiden en welke maatschappij of schip het best aansluit bij uw wensen, smaken en budget. Zij kunnen u onze brochures overhandigen en samen met u de bestemmingen en vaarroutes overlopen. U hoeft ook geen overhaaste beslissingen te nemen. U kan de brochures thuis rustig doornemen en dan samen met de reisbemiddelaar uw vakantiedroom waarmaken. Ook het internet is een fantastische bron van inspiratie. U kan er niet alleen heel wat informatie vinden, maar vaak ook met enkele muisklikken een reis reserveren waar ook ter wereld. Maar weet u ook steeds bij welke reisorganisator of –bemiddelaar u de cruise hebt geboekt? Kan u er terecht als uw informatie niet helemaal correct is en u het dossier achteraf wenst te wijzigen of extra diensten wenst toe te voegen? Kent u de verkoopvoorwaarden van het online-reiskantoor?

  We werken allemaal hard voor onze welverdiende vakantie. Bij Cruise Connection vinden we het dan ook vanzelfsprekend dat u voor deze centen de droomvakantie krijgt die u voor ogen hebt. Professioneel verkoopadvies, een degelijke dienstverlening en een prima service na verkoop, zijn de sleutelwoorden van onze reisagenten en cruisetouroperators. Ze zijn een garantie voor een geslaagde cruisevakantie. En mocht u een vakantie op het internet toch goedkoper vinden, wees er dan van overtuigd dat de reisagent, de touroperator en Cruise Connection alles in het werk zullen stellen om deze prijs te evenaren of het prijsverschil te verantwoorden.

   

  Garantiefonds

   

  De reissector evolueert voortdurend. Innovatie is een sleutelwoord: het creëert meer reis­ en vakantieplezier. Maar bij een consument kan het voor verwarring zorgen. Vandaar dat de wetgever de consument/reiziger wil beschermen tegen minder bonafide actoren. De reiscontractenwet van 1994 verplicht voldoende garanties, zoals de Europese Richtlijn in haar artikel 7 bepaalt. Deze wet bepaalt onder meer dat de reisorganisator en/of de reisbemiddelaar over voldoende garanties dient te beschikken, om in geval van financieel onvermogen, hun verplichtingen jegens de reizigers verder na te komen. Zij dienen ervoor te zorgen dat de reeds voldane bedragen aan de reiziger kunnen worden terugbetaald en, indien de reis reeds een aanvang heeft genomen, moeten zij zorgen voor de repatriëring van de vakantieganger.
  De reiscontractenwet zorgde ervoor dat binnen de reissector het initiatief groeide om het Garantiefonds Reizen op te richten. GFG zorgt ervoor dat de reiziger binnen de wetgeving volledig beschermd is tegen faillissementen in de sector. Daarnaast vervult GFG een grote preventieve taak. Het fonds screent nauwgezet alle aangesloten reisorganisaties, reisbemiddelaars en reisbureaus. Aanbieders in financiële problemen of malafide aanbieders worden op die manier sneller opgespoord. Het GFG-label staat met andere woorden voor klaarheid, zekerheid en vertrouwen. Een garantie voor zowel reizigers als de reissector!
  In het geval van een faillissement van uw reisorganisator, reisbemiddelaar of reisbureau zijn er 3 mogelijkheden:
  - U krijgt uw voorschot terug. Zo kunt u een andere reis boeken.
  - U kunt toch op reis gaan, zonder dat u enige hinder ondervindt.
  - U kunt uw reis in de beste omstandigheden voortzetten.
  In elk geval komt GFG tussen en neemt de verantwoordelijkheid over. GFG zorgt dus telkens voor een passende oplossing. Vergewis u er dan ook voor elke reservering van dat uw reisagentschap, touroperator of online-reiskantoor is aangesloten bij het Garantiefonds Reizen.

   
  Vind ons op de kaart

  Cruise Connection nv

  Koningin Astridlaan 72
  2550 Kontich

  Kom eens langs.
  Maandag - vrijdag: 9u - 13u & 14u - 17u30
  Ruime parking beschikbaar

  Cruise Connection nv    
  Koningin Astridlaan 72   03 880 80 80
  2550 Kontich   info@cruiseconnection.be
   
  Maandag - vrijdag: 9u - 13u & 14u - 17u30
  Ruime parking beschikbaar