Scroll voor meer
 

Contacteer ons

Gebruik dit formulier om ons te contacteren, brochures te bestellen of een offerte aan te vragen.

Hoe gaat U te werk?
 • Vul onder stap 1 uw contactgegevens in.
 • Vul stap 2 in indien U ons een vraag wenst te stellen of een opmerking wenst door te geven.
 • Vul stap 3 in indien U onze brochures via de post wenst te ontvangen.
 • Vul stap 4 in indien U een offerte voor een cruise wil ontvangen.

 • Klik tot stot onderaan op de knop verzenden. Wij contacteren U vervolgens zo spoedig mogelijk.

  Stap 1

  Uw contactgegevens

  Stap 2

  Heeft u een vraag of een opmerking? Vul in dit geval het tekstvlak hieronder in.
  Stap 3

  Wil u graag onze brochure(s) ontvangen. Gelieve deze dan hieronder aan te duiden.


  Kies minstens 1 brochure
  Brochure Royal Caribbean
  Brochure Celebrity Cruises
  Brochure Azamara Club Cruises


  Stap 4

  Wil u graag een offerte ontvangen. Vul hieronder de nodige gegevens in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.


   

  aanbiedingen

  Gepost op 1 januari 1970

  Nieuws

  27
  dec

  Vision of the Seas en Celebrity Silhouette varen deze zomer vanuit Amsterdam

  Gepost op 27 december 2016

  Amsterdam is tijdens het zomerseizoen 2017 een belangrijke inscheephaven voor Royal Caribbean International en Celebrity Cruises. De twee rederijen bieden vanuit Nederland maar liefst twaalf vertrekken aan naar de Baltische staten, Rusland en de Britse eilanden. Dat is handig meegenomen, want Amsterdam is voor de Belgen en Luxemburgers een perfecte inscheephaven. De haven is zowel met eigen vervoer als met een internationale trein perfect bereikbaar en de Passenger Terminal Amsterdam bevindt zich bovendien vlakbij het Centraal Station.

  Royal Caribbean International

  Vision of the Seas van Royal Caribbean International stelt tijdens het zomerseizoen zeven afvaarten voor vanuit Amsterdam. Op 10 mei, 3 en 15 juni, 9 en 21 juli 2017 gooit het schip de trossen los voor een reeks cruises van elf en twaalf nachten richting Baltische staten. Op deze rondvaarten bezoekt het cruiseschip onder meer Tallinn, Helsinki, Stockholm, Kopenhagen en Sint-Petersburg. Vision of the Seas overnacht telkens in de Russische haven zodat de gasten gedurende twee volle dagen de vele schatten en bezienswaardigheden van deze historische stad kunnen ontdekken.

  Daarnaast vaart het schip op 22 mei en 27 juni naar de Britse Eilanden. Op deze twaalfnachtencruises meert Vision of the Seas onder meer af in Edinburgh (met overnachting), Inverness (de uitvalsbasis voor Loch Ness), Greenock (de haven van Glasgow) en Liverpool. Ook Ierland staat op het programma met bezoeken aan Dublin en Cork.

  Bij het begin van het seizoen stelt Royal Caribbean bovendien een unieke herpositioneringsreis voor. Na haar winterseizoen in het Midden-Oosten vaart Vision of the Seas in april terug naar de Middellandse Zee. Op 30 april vangt het schip een tiendaagse cruise aan tussen Barcelona en Amsterdam met tussenstops in Cartagena, Gibraltar, Lissabon, St. Peter Port, Le Havre en Zeebrugge. Vision of the Seas is een van de kleinere schepen van Royal Caribbean International. Het vaartuig biedt plaats aan 2.076 gasten en is dan ook uitermate geschikt om de Noord-Europese steden te bezoeken.

  Celebrity Cruises

  Ook Celebrity Silhouette heeft deze zomer Amsterdam als thuishaven. Het schip van Celebrity Cruises verzorgt op 7 mei, 30 juli en 23 augustus 2017 een cruise van twaalf nachten naar de Baltische staten en Rusland met overnachting in Sint-Petersburg. Op 19 mei vaart het schip in veertien dagen/dertien nachten van Amsterdam naar Stockholm. Op deze afvaart blijft Celebrity Silhouette zelfs drie dagen/twee nachten in de voormalige hoofdstad van Rusland. Op 6 juli verzorgt het schip een gelijkaardig programma vanuit Stockholm terug naar Amsterdam.

  Verder staan twee cruises van twaalf nachten naar Groot-Brittannië en Ierland op het programma. De rondreis van 18 juli omvat onder meer overnachtingen in Liverpool en Dublin. Op de afvaart van 11 augustus overnacht Celebrity Silhouette in Edinburgh. Daar kunnen de gasten de bekende Royal Edinburgh Military Tattoo op het terrein van Edinburgh Castle bijwonen.

  Celebrity Silhouette vaart de hele winter in het Caraïbische gebied en steekt op 23 april vanuit Fort Lauderdale in Florida de Atlantische Oceaan over richting Zeebrugge en Amsterdam. Steeds vaker boeken vakantiegangers de laatste Caraïbische afvaart van het seizoen en aansluitend de trans-Atlantische oversteek. Op die manier kunnen ze tijdens een unieke cruise van 21 nachten twee werelden ontdekken en keren ze meteen zonder jetlag terug naar Europa.

  Celebrity Cruises biedt moderne luxevakanties aan. Celebrity Silhouette beschikt over 1.443 kajuiten en suites en behoort tot de Solstice-klasse. Blikvangers van het schip zijn onder meer de zeer uitgebreide Canyon Ranch SpaClub, de Lawn Club met zijn 2.000 m² groot perfect onderhouden gazon waar u kan ontspannen of een avondconcert onder de sterrenhemel bijwonen en de 13 eetgelegenheden waaronder diverse specialiteitenrestaurants.

  Wie zijn wij?

   

  Cruise Connection kan terugblikken op een jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van de cruisesector. Deze referenties lagen aan de basis van de beslissing van Royal Caribbean International om het bedrijf in 1972 aan te duiden als International Representative. In 1998 kwam daar de vertegenwoordiging van Celebrity Cruises bij en in 2007 van Azamara Cruises. De drie brands maken deel uit van Royal Caribbean Cruises Ltd, de tweede grootste cruiserederij in de wereld met hoofdzetel in Miami. RCCL beschikt over een vloot van 42 schepen met nog eens 8 vaartuigen in bestelling of aanbouw. Dit brengt de totale capaciteit tegen 2018 op 130.900 bedden.
  Als International Representative of generaal verkoopagent vertegenwoordigt Cruise Connection vandaag Royal Caribbean International, Celebrity Cruises en Azamara Club Cruises in België en het Groothertogdom Luxemburg. Zij verzorgt de sales- en marketingactiviteiten, staat in voor de logistieke afhandeling van alle reserveringen in de Belux en rapporteert rechtstreeks aan de rederij. In die zin is Cruise Connection de ‘brug’ tussen de rederij enerzijds en de reisagenten, gespecialiseerde (cruise)touroperators en klanten in de Belux anderzijds. Dit verzekert u van een professioneel aanspreekpunt waar u terecht kan met alle vragen.

   

  Reiskantoren

   

  Heel wat reisbemiddelaars in België en het Groothertogdom Luxemburg hebben de voorbije jaren tijd en energie gestopt in cruiseopleidingen, het onderhouden van de contacten met Cruise Connection en het bezoeken van en het reizen met onze cruiseschepen. Zij weten waarin de diverse rederijen zich van elkaar onderscheiden en welke maatschappij of schip het best aansluit bij uw wensen, smaken en budget. Zij kunnen u onze brochures overhandigen en samen met u de bestemmingen en vaarroutes overlopen. U hoeft ook geen overhaaste beslissingen te nemen. U kan de brochures thuis rustig doornemen en dan samen met de reisbemiddelaar uw vakantiedroom waarmaken. Ook het internet is een fantastische bron van inspiratie. U kan er niet alleen heel wat informatie vinden, maar vaak ook met enkele muisklikken een reis reserveren waar ook ter wereld. Maar weet u ook steeds bij welke reisorganisator of –bemiddelaar u de cruise hebt geboekt? Kan u er terecht als uw informatie niet helemaal correct is en u het dossier achteraf wenst te wijzigen of extra diensten wenst toe te voegen? Kent u de verkoopvoorwaarden van het online-reiskantoor?

  We werken allemaal hard voor onze welverdiende vakantie. Bij Cruise Connection vinden we het dan ook vanzelfsprekend dat u voor deze centen de droomvakantie krijgt die u voor ogen hebt. Professioneel verkoopadvies, een degelijke dienstverlening en een prima service na verkoop, zijn de sleutelwoorden van onze reisagenten en cruisetouroperators. Ze zijn een garantie voor een geslaagde cruisevakantie. En mocht u een vakantie op het internet toch goedkoper vinden, wees er dan van overtuigd dat de reisagent, de touroperator en Cruise Connection alles in het werk zullen stellen om deze prijs te evenaren of het prijsverschil te verantwoorden.

   

  Garantiefonds

   

  De reissector evolueert voortdurend. Innovatie is een sleutelwoord: het creëert meer reis­ en vakantieplezier. Maar bij een consument kan het voor verwarring zorgen. Vandaar dat de wetgever de consument/reiziger wil beschermen tegen minder bonafide actoren. De reiscontractenwet van 1994 verplicht voldoende garanties, zoals de Europese Richtlijn in haar artikel 7 bepaalt. Deze wet bepaalt onder meer dat de reisorganisator en/of de reisbemiddelaar over voldoende garanties dient te beschikken, om in geval van financieel onvermogen, hun verplichtingen jegens de reizigers verder na te komen. Zij dienen ervoor te zorgen dat de reeds voldane bedragen aan de reiziger kunnen worden terugbetaald en, indien de reis reeds een aanvang heeft genomen, moeten zij zorgen voor de repatriëring van de vakantieganger.
  De reiscontractenwet zorgde ervoor dat binnen de reissector het initiatief groeide om het Garantiefonds Reizen op te richten. GFG zorgt ervoor dat de reiziger binnen de wetgeving volledig beschermd is tegen faillissementen in de sector. Daarnaast vervult GFG een grote preventieve taak. Het fonds screent nauwgezet alle aangesloten reisorganisaties, reisbemiddelaars en reisbureaus. Aanbieders in financiële problemen of malafide aanbieders worden op die manier sneller opgespoord. Het GFG-label staat met andere woorden voor klaarheid, zekerheid en vertrouwen. Een garantie voor zowel reizigers als de reissector!
  In het geval van een faillissement van uw reisorganisator, reisbemiddelaar of reisbureau zijn er 3 mogelijkheden:
  - U krijgt uw voorschot terug. Zo kunt u een andere reis boeken.
  - U kunt toch op reis gaan, zonder dat u enige hinder ondervindt.
  - U kunt uw reis in de beste omstandigheden voortzetten.
  In elk geval komt GFG tussen en neemt de verantwoordelijkheid over. GFG zorgt dus telkens voor een passende oplossing. Vergewis u er dan ook voor elke reservering van dat uw reisagentschap, touroperator of online-reiskantoor is aangesloten bij het Garantiefonds Reizen.

   
  Vind ons op de kaart

  Cruise Connection nv

  Koningin Astridlaan 72
  2550 Kontich

  Kom eens langs.
  Maandag - vrijdag: 9u - 13u & 14u - 17u30
  Ruime parking beschikbaar

  Cruise Connection nv    
  Koningin Astridlaan 72   03 880 80 80
  2550 Kontich   info@cruiseconnection.be
   
  Maandag - vrijdag: 9u - 13u & 14u - 17u30
  Ruime parking beschikbaar